Experts in beveiliging en en toegangsverlening

COVID-19 maatregelen

E.B.T.C. BV volgt de richtlijnen van het RIVM Door de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus volgen tijdelijke maatregelen en werkwijze elkaar razendsnel op. Ook bij E.B.T.C. BV.
Vanaf vandaag tot en met 1 september 2020 doen wij ons best u met de volgende aanpassingen zo goed als mogelijk van dienst te zijn:

Bestellingen
Deze ontvangen wij bij voorkeur per e-mail van u via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deurbeleid
Nederland is met klem geadviseerd om sociaal contact te vermijden. Om daaraan bij te kunnen dragen, vragen wij u vriendelijk ons kantoor aan de Ceresweg 20a te Leeuwarden niet te bezoeken. Dit is in het belang van uw en onze gezondheid en die van de medemens. We laten geen zakelijke relaties als vertegenwoordigers en leveranciers meer op kantoor komen om te overleggen. Afspraken worden uitgesteld of vinden telefonisch plaats.

Ondersteuning
Een groot deel van onze medewerkers werkt inmiddels vanuit huis. Deze collega’s beschikken over de juiste middelen om u goed van dienst te kunnen zijn. Maar u zult begrijpen dat niet alles even vlekkeloos zal verlopen. Wij rekenen in zulke gevallen op uw begrip. U kunt erop rekenen dat wij er altijd alles aan zullen doen u zo goed als mogelijk van dienst te zijn! Supportvragen ontvangen wij graag mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ontvangstprocedure pakketten
PostNL gaat contactloos bezorgen. Pakketten worden niet meer overhandigd, maar de bezorger belt aan en zet de zending op de grond voor u klaar. De bezorger wacht, op minimaal 1,5 meter afstand, totdat de ontvanger de zending in ontvangst heeft genomen. Bij nat weer belt de bezorger bij u aan en houdt deze het pakket vast. Zodra u opendoet vraagt de bezorger om tenminste 1,5 meter afstand te nemen en zet de bezorger de zending vervolgens bij u binnen. Zoals aangekondigd zal de bezorger, na uw toestemming, voor u tekenen door de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs te noteren.

Montage-service
De werkzaamheden van onze monteurs vinden bij klanten of op projecten plaats. Voor hen is thuis werken geen optie. Daarom nemen onze monteurs de volgende maatregelen om eventuele verspreiding van het virus te voorkomen:
 • We vragen, via onze planningsafdeling, voorafgaand aan het bezoek, hoe de gezondheidssituatie aldaar is.
 • Onze monteurs houden afstand met de klant (minimaal 1,5 meter) en schudden geen handen.
 • Onze monteurs betreden geen huizen of bedrijven waar personeel of bewoners zijn die ziek of in quarantaine zijn wegens het coronavirus. Er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt, zodra de gezondheidsklachten over zijn.
 • Onze monteur kan zelf altijd beslissen, tot op de drempel van de klant, of hij het bezoek door wil zetten of niet. Als mensen ziekelijk overkomen, trekt de monteur zich terug en maakt een nieuwe afspraak.
 • De monteur raakt zo weinig mogelijk interieur aan en zal geen trapleuning gebruiken, ook al wordt dit in uw RI&E omschreven.
 • De monteur accepteert geen koffie meer. 
 • Het bonnenboek wordt niet meer uit handen gegeven, ook niet ter ondertekening door de klant. De monteur noteert de initialen van de klant en tekent zelf.
 • Elke service-auto is uitgerust, voor zover nog verkrijgbaar, met desinfectie doekjes; na elk bezoek reinigen onze monteurs hun handen.

Wij staan voor u klaar!
Ongetwijfeld kunnen er in de komende weken veranderingen optreden, echter gaan wij er samen voor zorgen dat we u als klant zo goed mogelijk kunnen blijven bedienen. Deze maatregelen zijn van groot belang om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij zien gelukkig veel mensen en organisaties die dit (ook) serieus nemen en zich aanpassen aan deze vervelende situatie. Corona bestrijden kunnen we alleen samen. Wij rekenen dan ook op uw begrip.

Slotwoord
Met deze tijdelijke maatregelen en werkwijze hopen wij minimale gezondheidsrisico’s en een maximale klantervaring te volbrengen.

Wij gaan ervan uit u hiermee duidelijk te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding van deze informatie toch nog vragen hebben, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00