• Home
  • Oplossingen
  • Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Het bezoekersregistratiesysteem van E.B.T.C. BV is een digitaal systeem wat u kunt gebruiken om uw huidige papieren bezoekersregistratie mee te vervangen. 

Bezoekers registreren

Een betaalbaar en eenvoudig bezoekersregistratiesysteem

In verband met de AVG-wetgeving is het tegenwoordig niet zomaar toegestaan om een papieren bezoekerslogboek te gebruiken om de bezoekers te registreren. Via het bezoekersregistratie systeem kunnen bezoekers niet de gegevens van andere bezoekers inzien, waardoor uw bezoekersregistratie hiermee voldoet aan de AVG-wetgeving.

Via deze webpagina kunnen bezoekers zich registreren of aanmelden. De webpagina is personaliseerbaar en kan in de huisstijl ingericht worden zodat de bezoeker zich direct welkom voelt. De invulvelden zijn naar eigen wens in richten om zo de relevante informatie van de bezoeker te registreren. Heeft u bezoekers die geen Nederlands spreken? Geen probleem u kunt de gebruiker zelf de taal laten kiezen op de webpagina. 

Wanneer de bezoeker zich geregistreerd heeft komt dit bezoek in het webportal bij de receptie te staan, waarna de receptionist bijvoorbeeld een bezoekerspas aan de bezoeker kan uitdelen.

U kunt de datum en tijd van het bezoek opgeven zodat de bezoeker op die tijden toegang heeft. U kunt ervoor kiezen om de bezoeker een e-mail te sturen met daarin de datum, tijd en locatie van het bezoek. Het is ook mogelijk om in deze e-mail een PIN- of QR-code mee te sturen zodat de bezoeker gelijk toegang heeft tot de locatie. Voor meer informatie over de integratie met het Net2 toegangscontrole systeem leest u hieronder verder. Via de webpagina kunt u ook rapporten uitdraaien zodat u weet wie er op een dag of datum op bezoek is geweest op uw locatie.

Als uw bezoeker zich aangemeld heeft ontvangt u een e-mail dat uw bezoek op locatie aangemeld is zodat u hiervan snel en eenvoudig op de hoogte bent.

Voordelen

  • Professioneel ontvangst
  • Systeem in eigen huisstijl
  • U voldoet aan ISO, HACCP en andere eisen
  • Eenvoudige registratie
  • Onbeperkt aantal bezoekers aanmelden
  • Realtime inzicht in aanwezige bezoekers
  • Privacy van uw bedrijf en uw bezoekers gewaarborgd
  • Bezoekers hebben geen inzicht in voorgaande bedrijfsbezoekers

Intergratie met Paxton

Het bezoekersregistratiesysteem heeft ook een mogelijkheid om te integreren met het Net2 toegangscontrole systeem. E.B.T.C. BV heeft het mogelijk gemaakt om toegang te verlenen via PIN codes of bezoekerspassen, op aanvraag zijn meerdere verificatie opties mogelijk.

Toegang via PIN

U kunt de bezoeker vooraf een PIN code sturen zodat deze bijvoorbeeld een slagboom kan openen om op het terrein te komen. Wanneer u de bezoeker registreert in het webportal wordt deze gesynchroniseerd met het Net2 toegangscontrole systeem en zal deze een vooraf ingestelde autorisatie krijgen. De autorisatie wordt pas geldig op de dag van het bezoek. U kunt diverse Net2 keypads gebruiken op een Net2 plus deurcontroller. Een goede mogelijkheid is een lezer keypad. U kunt bezoekers een PIN code geven en het personeel een tag zodat ze eenvoudig toegang kunnen krijgen. Op het Net2 Entry deurintercom paneel kunt u ook toegang verlenen met een PIN code.

Toegang via pas

Wanneer de bezoeker zich registreert via de iPad komt deze in het webportal bij de receptionist te staan.
De receptionist kan vervolgens eenvoudig een bezoekerspas toekennen aan de bezoeker die tijdens het bezoek gebruikt kan worden. Wanneer de bezoeker de locatie gaat verlaten levert deze zijn pas weer in bij de receptionist die vervolgens de bezoeker afmeldt. De bezoekerspassen worden vooraf in het bezoekersregistratiesysteem ingesteld en kunnen bewaard worden in een bak bij de receptionist.

Meer informatie?

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00