E.B.T.C. BV


E.B.T.C. BV is de product specialist in beveiligings- & entreeoplossingen.
 
E.B.T.C. BV is een dynamisch bedrijf met maar liefst 45 jaar ervaring en levert een compleet programma zoals toegangsverlening, toegangscontrole, beveiligingstechniek waaronder camera- en alarm/brandsystemen aan bedrijven, particulieren, dealers en installateurs. E.B.T.C. BV is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, distributie, montage en technische ondersteuning van de producten van diverse merken.
 
E.B.T.C. BV levert wereldwijd en monteert in de gehele Benelux.
 • Assortiment

  Onze complete range beveiligings/entreeproducten omvat onder meer hekwerken, poorten, tourniquets, slagbomen, alarmsystemen, camerasystemen, parkeersystemen, toegangscontrole, bollards etc., al dan niet met aansturingen.
   
  Daarnaast bieden wij vele moderne elektrotechnische securitysystemen met onder meer bewegingsdetectoren en bewaking, kenteken- en snelheidscamera’s. Al deze oplossingen zorgen samen voor het juiste beveiligingsniveau, met als doelstellingen: preventie, detecteren, vertragen, actie ondernemen en toegang bieden.
 • Benelux

  E.B.T.C. BV heeft sterke posities in de toelevering van producten voor onderhoud en vervangingsmarkten van technische installaties in gebouwen en industriële producten in Nederland, België en Duitsland.

  E.B.T.C. BV levert en monteert (indien nodig) het juiste product zo snel mogelijk.

 • High security oplossingen

  De keuze voor een high security-beveiligingsoplossing hangt nauw samen met het risicoprofiel van het te beveiligen object. Een hoog beveiligingsniveau past bij terreinen of gebouwen die vitaal zijn voor onze samenleving, die potentieel gevaarlijke situaties kunnen opleveren of die een aantrekkelijk doelwit vormen voor diefstal of aanslagen.

  Dergelijke hoog risico-objecten vragen om een hoogwaardige, integrale beveiligingsoplossing met zorgvuldig op elkaar afgestemde onderdelen. E.B.T.C. BV levert een totaaloplossing in high & low security, van hoogwaardig materiaal tot professionele installatie en doordachte risico-inventarisatie.

 • Maatwerk

  Beveiliging van objecten met een hoog risicoprofiel gaat gewoonlijk gepaard met een intensief ontwikkelproces. Dat start met een grondige analyse van de situatie en problematiek ter plaatse en het doorrekenen van alle denkbare scenario’s. Aansluitend maken we een zorgvuldige afweging over het limiteren van de gedefinieerde risico’s. Op basis van de uitkomsten komt E.B.T.C. BV met een voorstel voor een integrale oplossing die voldoet aan het gewenste beveiligingsniveau. Ongeacht het marktsegment en het risicoprofiel van uw organisatie.

 • Vast aanspreekpunt

  Uw vaste contactpersoon heeft een gedegen security-opleiding, zodat hij u met autoriteit kan adviseren. Samen met deze persoon ontwikkelt u stap voor stap een beveiligingsplan op maat.

  Als het gaat om de daadwerkelijke uitvoering van uw beveiligingsproject, kunt u ook op hem/haar vertrouwen. Hij/zij bewaakt de kwaliteit, de planning en het budget. Bovendien zorgt hij/zij voor afstemming van alle werkzaamheden rond uw high security-project, uw contactpersoon regelt het allemaal.

 • Geen onnodige kosten

  Om alle onderdelen en werkzaamheden binnen uw beveiligingsproject goed op elkaar af te stemmen, realiseert E.B.T.C BV belangrijke besparingen. Dit leidt tot een lagere total cost of ownership dan aanbesteding in afzonderlijke delen. Goed voor de portemonnee.

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00