• Home
  • Oplossingen
  • KNLTB toegang

Toegang via KNLTB ledenpas

Toegang krijgen met uw KNLTB ledenpas op uw eigen tennisvereniging is nog nooit zo simpel geweest.

Toegangscontrole 

Per locatie in te stellen.

Om toegangsdeuren, poorten en hekken te openen worden vaak metalen sleutels gebruikt. Iedereen een metalen sleutel meegeven van een locatie of pand is vaak een dure oplossing. Indien iemand deze sleutel kwijtraakt wordt er vaak in verband met de veiligheid ook nog eens gekozen om alle cilinders en sleutels te vervangen.

De KNLTB pas die ieder jaar opnieuw wordt uitgegeven door de tennisbond aan de leden heeft aan de achterzijde een magneetstrip. Op deze magneetstrip staat informatie die gebruikt kan worden voor het toegangscontrole systeem Net2 van Paxton. Het voordeel van het gebruik van de KNLTB ledenpas met Net2 is dat er geen kosten meer gemaakt hoeven te worden voor elektronische sleutels omdat ieder lid al zijn eigen ledenpas heeft die gelijktijdig met het toegangscontrole systeem werkt.

Met het Net2 systeem van Paxton is het mogelijk om de leden toegang te geven of juist te weigeren op bijvoorbeeld de fietsenstalling, kleedkamers, de bar enzovoorts. Ook is het mogelijk het toegangscontrole systeem het aanwezig inbraakalarm systeem te laten in- en uitschakelen. Er kan indien nodig per gebruiker bepaald worden of deze de rechten heeft om het inbraakalarm systeem te mogen bedienen.

Standaard is de KNLTB pas voorzien van een magneetstrip met de volgende informatie: Het verenigingsnummer, het jaartal(van uitgifte) en het persoonlijke bondsnummer. Al deze informatie staat ook op de voorzijde van de pas gedrukt.

Vanaf 2019 heeft de KNLTB een meerjaren KNLTB pas geïntroduceerd ook deze meerjaren pas is met het Paxton Net2 toegangscontrole systeem te gebruiken. Bij de meerjaren pas zal het jaartal niet meer op de pas gedrukt zijn. Het jaartal van uitgifte staat wel op de magneetstrip waardoor u nog steeds toegang kan verlenen op het jaartal.

Meer informatie?

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00