• Home
 • Oplossingen
 • Carwash

Carwash

E.B.T.C. BV realiseert een volledig geautomatiseerde carwash d.m.v. ANPR. Betalen d.m.v. uw kenteken; klaar voor de toekomst van de carwashindustrie. De oplossing is ook voor uw carwash haalbaar en betaalbaar!

Services en dynamische prijzen

Aanbiedingen personaliseren per klant

In de carwashindustrie stijgt de vraag naar extra services en dynamische prijzen, terwijl de behoefte aan het minimaliseren van wachtrijen en betalingscycli ook heel duidelijk is. Het klinkt bijna als een tegenstrijdigheid, maar het kan worden bereikt! Met geautomatiseerde carwash met ANPR gebruikt de carwash de kentekencamera GK  als een ANPR-sensorsysteem. Het is verbonden met POS-, betalings- en andere managementsystemen om maandelijkse of onbeperkte carwash-abonnementen en aanbiedingen mogelijk te maken, terwijl wachtrijen worden geminimaliseerd.

Een dergelijke snellere serviceselectie, prijsbepaling, betalingsprocedures en klantabonnementen bieden meer gemak voor klanten en leiden tegelijkertijd tot verbeterde klantentrouw, terwijl de betaalterminalprocedures worden geminimaliseerd of vervangen.

ANPR identificeert voertuigen, dus bestuurders met abonnementen of speciale kortingen

In een abonnement of speciale kortingsituatie rijdt een klant met een carwashabonnement of kortingsrechten naar de carwash. De poortwachter, de intelligente ANPR-camera van AVUTEC, leest de kentekenplaat van het voertuig en controleert de klantendatabase, bijvoorbeeld in het POS- of loyaliteitssysteem. Zodra een match in de database wordt gevonden en de auto in de juiste positie staat, kan het bijbehorende wasprogramma automatisch starten. 

Extra diensten worden betaald op de betaalautomaat of automatisch zelfs tijdens het wassen. Met behulp van geautomatiseerd autowassen met ANPR zijn de autowasserette en de betalingsprocedure net zo schoon als de auto na een glanzende wasbeurt.

Autowassen automatiseren met ANPR

De carwashindustrie maakt gebruik van verschillende backoffice-, loyaliteits- en kassasystemen. Ongeacht welk systeem wordt gebruikt, integratie met CortexFramework, het computer vision-hart in de Poortwachter, maakt geautomatiseerd autowassen met ANPR mogelijk voor elke carwash, groot of klein. Interfaces met carwashapparatuur, Loyalty of POS-systemen zijn al beschikbaar of kunnen worden ontwikkeld door een AVUTEC carwash-systeemintegrator met behulp van onze SDK of door onze integratiespecialisten.

De manier waarop een carwash werkt, bepaalt de keuze voor integratie. De Poortwachter kan de nummerplaatinformatie naar het POS- of back-officesysteem sturen of hij kan de carwash zelf bedienen. De I/O-extender of de IP-interface van de poortwachter kan het gewenste programma van de carwashinstallatie selecteren.

De voordelen van geautomatiseerd autowassen met ANPR

 • ANPR

  ANPR verhoogt de efficiëntie en klantervaring door de doorvoer te verbeteren en vertragingen te minimaliseren

 • Volledig geautomatiseerd

  De kentekencamera kan nummerplaatinformatie naar een POS-, loyaliteits- of back-officesysteem sturen of kan de carwash helemaal zelf starten

 • Gemak

  Geautomatiseerd autowassen met ANPR biedt niet alleen een volledig geautomatiseerde carwashprocedure, het biedt ook meer gemak voor klanten

 • Loyaliteitsprogramma's

  Automatisch wassen van auto's met ANPR biedt gegevens over terugkerende klanten, dit kan worden gebruikt om een ​​loyaliteitsprogramma op te zetten.

 • Haalbaar voor elke carwash

  Het maakt niet uit of doe-het-zelf autowassen, een roll-over of een transportautowasserettesysteem wordt gebruikt, integratie met CortexFramework maakt geautomatiseerd autowassen met ANPR betaalbaar voor elke locatie en situatie

 • Carwash-abonnementen

  Het aanbieden van carwash-abonnementen, vaste tarieven en kortingen aan trouwe klanten is nog nooit zo eenvoudig geweest, nu een kentekenplaat precies is wat u nodig hebt om een ​​abonnement te controleren

Meer informatie?

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00