• Home
  • Oplossingen
  • Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging

Uw totale bouwplaats beveiligen d.m.v. camera's, alarm, toegangscontrole, tourniquets en slagbomen? Geen probleem voor E.B.T.C. BV! 

Uw bouwplaats volledig beveiligen

Van A tot Z, alle producten van dezelfde leverancier.

Niet iedere bouwplaats is even groot en hoeft aan dezelfde eisen te voldoen. Verder zijn er nog lange bouwprojecten en kortdurende projecten. Zo kan voor een kleine bouwplaats in- en uitklokken al voldoende zijn, terwijl een grote bouwplaats voorzien moet worden met bijvoorbeeld een toegang d.m.v. een slagboom en tourniquet v.v. toegangscontrole, met daarop camera's gericht.

Een tijdelijke werklocatie is vaak op een open terrein waar veel machines, gereedschappen en dure installaties staan. Bouwterreinen zijn daardoor een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. Ieder jaar leidt de bouwsector hierdoor zo’n 95 miljoen euro schade. Het beveiligen van deze locaties vraagt dan ook om scherp toezicht en actief handelen. Specifieke oplossingen voor iedere locatie en oplettendheid, die niet ophoudt als iedereen naar huis is.

Door het creëren van een gecontroleerde toegang, kunt u voorkomen dat onbevoegden de bouwplaats betreden. Bouwplaatsmedewerkers die bevoegd zijn om de bouwplaats te betreden (na de identiteitscontrole en veiligheidsinstructie), worden voorzien van een (tijdelijke) toegangspas. Met deze toegangspas kunnen zij zich toegang tot de bouwplaats verschaffen, bijvoorbeeld via een tourniquet. Voor vrachtverkeer is het mogelijk om via een op afstand bedienbare schuifpoort en/of slagboom de bouwplaats op te komen, eventueel gecombineerd met cameratoezicht, intercominstallatie en toegangscontrole.

Naast het organiseren van een gecontroleerde toegang tot de bouwplaats, kan registratie plaatsvinden van wie wanneer op de bouwplaats is geweest. Een sluitende urenregistratie is hiervan een groot voordeel! Het toegangscontrolesysteem van E.B.T.C. BV is modulair opgebouwd. De inzet kan variëren van alleen in-/uitregistratie van uw bouwplaatspersoneel tot een systeem, compleet met tourniquets, schuifpoorten, slagbomen, alarm, camera's en intercomsystemen.

 

Slagboom bouwplaatsbeveiliging

Tourniquet bouwplaatsbeveiliging

Toegangscontrole bouwplaatsbeveiliging

Cameratoezicht bouwplaatsbeveiliging

Alarm bouwplaatsbeveiliging

Zuilen bouwplaatsbeveiliging

Wilt u een advies op maat?

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00