• Home
  • Oplossingen
  • Tankstation beveiliging

Tankstation beveiliging

E.B.T.C. BV beveiligt uw tankstation. Het Drive off Prevention System (DPS) van E.B.T.C. BV is een ANPR-oplossing die diefstal van brandstof bij tankstations voorkomt. Met het gebruik van een of meer camera's worden nummerplaten die het benzinestation binnenkomen, gelezen en vergeleken met een zwarte lijst van eerdere offs. Als er een overeenkomst wordt gevonden, waarschuwt de DPS-tablet bij de POS-terminal de kassier om de brandstofpomp te blokkeren. Als gevolg hiervan vermindert het Drive off Prevention-systeem het inkomstenverlies van een tankstation.

Drive off Prevention Systeem

Naadloze samenwerking met de ANPR camera van E.B.T.C. BV, maar ook uw bestaande systeem

Het Drive off Prevention-systeem werkt naadloos samen met de ANPR-camera; de kentekencamera GK, maar het kan ook worden aangesloten op een bestaand camerasysteem met een overzicht van de brandstofpompen. Het accepteert invoer van zowel analoge als IP-camera's en wordt geleverd met een DPS-tablet die een live videofeed van de voertuigen en nummerplaatinformatie biedt.

Het systeem herkent nummerplaten van alle binnenkomende voertuigen en vergelijkt ze onmiddellijk met het Europese register van wegrijden. Zodra een geregistreerd kenteken dat eerder is weggereden wordt gevonden, waarschuwt de DPS-tablet de kassier om te handelen. Door de pomp te blokkeren, wordt de uitschakeling voorkomen.

In het geval dat een voertuig dat niet is geregistreerd in het off-off register, brandstofdiefstal pleegt, kan de nummerplaat worden ingevoerd in het Drive off Prevention-systeem. Verliesbedrag, afbeeldingen en details (bijvoorbeeld een beschrijving van de bestuurder) kunnen aan het systeem worden toegevoegd om alle aangesloten tankstations te waarschuwen op het moment dat deze nummerplaat hun gebied binnenkomt.

Tanken zonder betalen

Deze personen stappen direct na het tanken de auto in en rijden het terrein af zonder te betalen. In een enkel geval gaat het misschien om een misverstand, maar dit gebeurt toch zo’n 900 keer per maand. Daarom is het belangrijk doorrijders zo snel mogelijk aan te geven. Dit kan d.m.v. het Drive off Prevention Systeem.

De voordelen van het Drive off Prevention-systeem

Verbindt met alle camerasystemen

DPS werkt goed met de Gatekeeper, maar kan ook verbinding maken met bestaande camerasystemen met IP- of analoge camera's.

De voordelen van het Drive off Prevention-systeem

De verbinding met het Europese off-off register zorgt ervoor dat voertuigen die eerder een off-off hebben begaan, onmiddellijk worden herkend.

Tablet met live videofeed

Het Drive off Prevention-systeem wordt geleverd met een tablet die een alarm geeft zodra een geregistreerde drive off binnen het bereik van een camera komt.

Management website

Een gepersonaliseerde managementwebsite biedt de mogelijkheid nieuwe off-offs te registreren, maar toont ook grafieken van vaste klanten en piekuren.

Meer informatie?

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00